Cum comand pe TeeZ ?

Alegerea produselor

Folosind meniurile de navigare (superior sau din partea stanga) alegeti categoriile de interes.

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii, ajuta la gasirea produselor in functie de specificatiile / caracteristicile tehnice de care aveti nevoie in asa fel incat puteti vizualiza doar produsele ce corespund cerintelor.

Caseta de cautare situata in partea superioara (inferioara pe dispozitivele mobile) este o alta optiune prin care poate fi gasit produsul dorit.

Motorul de cautare de produse al TeeZ va face cateva recomandari din cele mai populare produse, insa daca apasati Enter vi se vor lista toate rezultatele cautarii.

Lista de produse favorite a TeeZ este un modul menit sa va ajute la organizarea si previzualizarea unei posibile comenzi. Odata gasite produsele dorite faceti click pe butonul/iconul Favorite.

Puteti muta continutul listei de produse Favorite in cosul de cumparaturi, folosind optiunea “Adauga produsele in cos”.

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta, in caseta cu acelasi nume. Pentru a adauga un articol in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul “Adauga in cos” corespunzator produsului dorit.

In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavoastra. 

Pornind de aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor, folosind “Actualizeaza cosul”, pentru a face modificarile dorite.

Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul “Continua cumparaturile”.

Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul “Plaseaza comanda”.

Daca sunteti la prima comanda pe site-ul TeeZ, completati formularul de comanda.

Daca aveti deja un cont de client va recomandam sa il accesati; ulterior puteti vizualiza lista comenzilor, adauga sau modifica adresele de facturare si livrare.

Verificati corectitudinea datelor furnizate pe pagina de Finalizare si apasati pe butonul “Plaseaza comanda”.