Metode de plata

Acasa

-

Metode de plata

Modalitati de Plata

Alege metoda de plata care ti se potriveste cel mai bine:

  • 1. Cu cardul la POS-ul livratorului TeeZ (in zona Bucuresti - Ilfov, POS Raiffeisen Bank)
  • 2. Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de VODIXAD SRL.
  • 3. Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
  • 4. Online cu cardul bancar prin serviciile unui procesator de plati (exemplu: MobilPay, etc).

Card bancar la POS mobil TeeZ

Pentru zona Bucuresti - Ilfov, echipa TeeZ livreaza rapid orice comanda in toate zilele saptamanii si poti achita direct cu cardul la POS-ul mobil Raiffeisen Bank al livratorului.

Transfer Bancar / OP

Veti primi pe email Factura Proforma dupa ce finalizati comanda. Daca doriti sa achitati prin Transfer bancar sau prin Ordin de plata atunci descarcati Factura Proforma din atasamentul email-ului primit si folositi datele din ea pentru a finaliza plata. Daca ati achitat prin Transfer bancar si doriti sa grabiti procesul de validare al platii atunci trimite-ti un email la adresa office@teez.ro cu o copie dupa dovada platii.

Plata prin ramburs

La plasarea anumitor comenzi aveti optiunea de plata prin Ramburs. Acesta este un serviciu suplimentar si este posibil sa genereze costuri suplimentare fata de livrarea standard. Daca ati ales acesta optiune veti putea achita intreaga contravaloare a comenzii si costul de transport la firma de curierat care va livra comanda. In acest caz veti primi factura fiscala, pe email, dupa ce avem confirmarea platii din partea firmei de curierat.Ultima actualizare: 22.02.2023

Iti venim in intampinare cu peste 5000 de articole Electronice, Electrocasnice si IT la preturi reduse cu livrare rapida oriunde in Romania.

Emil Racovita 70, Voluntari, Ilfov

office@teez.ro

+4 0742 117 767

© TeeZ. Toate drepturile rezervate. Oferit de LumaDesign

MobilPay - Netopia Payments

Magazin online furnizat de SC VODIXAD SRL (CUI: RO43035762). Toate preturile prezentate pe site contin TVA si Taxa Verde.