Plati rapide, sigure, chiar si in rate

Plateste relaxat in maxim 12 rate fara dobanda

Daca esti posesorul unui card de credit CardAvantaj, Garanti Bonus Card, Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank poti plati online toate produsele comandate in cel mult 12 rate fara dobanda.

Cum se foloseste ?

In momentul in care finalizezi comanda trebuie sa selectezi la sectiunea “Metode de plata” optiunea “Credit card / Debit card (MobilPay)” .

Daca inca nu ai un card pentru plata online in rate fara dobanda poti aplica oricand aici pentru:

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard ori Maestro (numai cu cod CVV/CV2).

Cum fac plata in rate pentru o comanda ?

Foarte simplu – exact ca si cand ai plati cu un card normal. Dar iata o descriere completa a procesului de achizitie si plata online cu cardul tau in rate:

  • alege produsele dorite si apasa butonul “Adauga in cos”;
  • verifica produsele si cantitatile necesare in “Cosul meu” si daca totul este corect apasa butonul “Finalizare comanda”;
  • daca ai deja un cont pe site-ul TeeZ.ro te rugam sa te autentifici, iar daca nu ai iti poti deschide unul in doar cateva secunde direct pe pagina de finalizare a comenzii;
  • completeaza datele tale de facturare si livrare;
  • selecteaza optiunea de plata “Credit card / Debit card (mobilPay)”;
  • apasa butonul “Confirmare si Plasare comanda”;
  • sistemul te va redirectiona catre pagina procesatorului de plati online Netopia Payments urmand ca tu sa alegi, dupa introducerea datelor cardului de credit, numarul de rate  fixe si fara dobanda (poti achita integral sau poti alege pana la 12 rate, in functie de banca);
  • dupa alegerea numarului de rate ai finalizat cu succes comanda, iar TeeZ.ro va expedia catre tine in cel mai scurt timp.

Toate tranzactiile se vor efectua in RON, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul TeeZ.ro nu se percepe nici un comision suplimentar.

Procesarea datelor de pe card se face in mod exclusiv si in deplina siguranta pe serverele procesatorului de plati MobilPay (Netopia Payments). TeeZ.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau bancar.

Pentru orice nelamuriri sau detalii suplimentare nu ezita sa contactezi echipa noastra de suport la office@teez.ro sau la telefon 0742 117 767 .